2814019120 Ηροδότου 96, Ηράκλειο goniotakikon@gmail.com
 


GONIOTAKI ACCOUNTING
Λογιστικό Γραφείο | Νέα Αλικαρνασσός Ηράκλειο ΚρήτηΤο λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο Goniotaki Accounting, με επικεφαλής την Κωνσταντίνα Γωνιωτάκη - Στρατάκη εδρεύει στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο Κρήτης και αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε λογιστική, φοροτεχνική και χρηματοοικονομική σας υπόθεση, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνεχή ενημέρωση για τις ολοένα μεταβαλλόμενες φορολογικές συνθήκες.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Προσπαθούμε καθημερινά να καταγράψουμε τις ουσιαστικές σας ανάγκες, δίνοντας ολοένα λύσεις που θα τις καλύψουν και λειτουργώντας συμβουλευτικά σε κάθε νέο σας εγχείρημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μεριμνούμε για την αξιόπιστη πληροφόρηση και την παρακολούθηση των φοροτεχνικών αλλαγών για την προσαρμογή των επιχειρήσεων στα τρέχοντα δεδομένα.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα οργάνωσης, εποπτείας και ενημέρωσης λειτουργώντας ως εξωτερικοί συνεργάτες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

...ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

...ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στόχος μας είναι ο εκάστοτε επιχειρηματίας να μπορεί να βρει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλευτική τόσο στις διοικητικές λειτουργίες...

Περισσότερα
...ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

...ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Παρέχουμε έγκυρη, αξιόπιστη, άμεση και αποτελεσματική κάλυψη όλων των λογιστικών και φοροτεχνικών αναγκών σας κρατώντας σας ενημερωμένους για κάθε...

Περισσότερα